Uw voertuig, onze specialiteit!

BANDEN

Wisseling van seizoenen betekend ook wisseling van banden! Maar wist u dat u met goede all seasons banden het hele jaar door verzekerd bent van een goede wegligging? Voor meer informatie kunt u contact opnemen en bekijken we samen welke mogelijkheid voor u het beste is. 

REMMEN

Voor een optimale veiligheid mogen uw remmen geen enkele onvolkomenheid vertonen. Defecte of niet goed werkende remmen zijn een gevaar voor uzelf en anderen. Presteren uw remmen nog goed onder elke omstandigheid? Onze monteurs controleren uw remmen uitvoerig en monteren ze vakkundig. Hierdoor voorkomen zij kostbare vervolgreparaties door versleten remonderdelen.

 

VEILIGHEID

Uw veiligheid en dat van ons personeel staat bij ons op de eerste plaats, daarom worden onze medewerkers worden regelmatig bijgeschoold, zodat er volgens de laatste technische inzichten aan uw auto wordt gewerkt

Onze missie en visie

DC AutoService wil het leven van haar klanten verrijken zodat het onderhoud van uw voertuig  een belevenis wordt. Bij ons staan onderstaande kernwaarden hoog in het vaandel.

Persoonlijke benadering

Luisteren is ook communiceren. En daar begint volgens ons elk goed adviesgesprek mee. Of het nou in het kantoor of in de werkplaats is. Want alleen door naar u te luisteren – en soms tussen de regels door te luisteren- kun je goed adviseren. Eerlijk adviseren. Daar mag u ons aan houden.

DC autoservice

Eerlijkheid

 

“Eerlijk duurt het langst.” En daar mogen klanten ons aan houden. Wij vinden dat een duurzame klant relatie gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. Dat ziet u terug in onze dagelijkse gang van zaken.

 

Vakkundigheid

Onze klanten kunnen van ons de grootste vakkundigheid en kwaliteit van dienstverlening verwachten. Met constante scholing zorgen wij er voor dat personeel hooggekwalificeerd is en blijft. Zo besteedt een monteur alleen de uiterst benodigde tijd aan een auto omdat hij op de hoogte is van de nieuwste technologie.