Wat wij het beste doen

Facebook

wilt u op de hoogte blijven van alle noviteiten? Like dan onze facebook pagina zodat u altijd op de hoogte bent. Wij stellen het zeer op prijs als u onze pagina wilt delen met uw vrienden, familie en kennissen.

Wacht service

U kunt uw voertuig natuurlijk langsbrengen zodat u verder kunt met u dagelijkse activiteiten. Als uw afspraak kort is kunt u altijd wachten op uw auto. De koffie staat klaar voor u

afspraak maken

U kunt via onze website of onze facebook pagina een afspraak maken. Natuurlijk zijn wij ook bereikbaar via onze e-mail. Telefonisch is altijd sneller! 06-37326950

Hier onderstaand een aantal van onze diensten

Airco Service

Voor al uw onderhoud aan de airco bent u bij ons aan het juiste adres. Het belang van een goed werkende airco is zeer hoog. Helemaal omdat een slecht werkend systeem slecht voor uw gezondheid kan zijn.

Accu & bedrading

heeft u een nieuwe accu nodig of wilt u een inspectie van uw huidige accu? Maak dan snel een afspraak! Ook uitlezen van foutmeldingen en problematiek aan uw elektronica helpen wij u graag verder mee.

Grote en klein onderhoud

Grote en kleine onderhoudsbeurten aan uw voertuig verzorgen wij. Wat erg fijn is om te weten is dat u altijd op relatief kort termijn bij ons terecht kunt.

Ruitenwissers en vloeistoffen

Goed zicht is van essentieel belang zodoende hebben wij voor elk voertuig ruitenwissers. En natuurlijk ook de benodigde vloeistoffen.

Banden & veiligheid

Wij bieden een breed scala banden merken aan passend voor elk seizoen en situatie.Ook is het belangrijk dat u de juiste adviezen krijgt iemand die dagelijks 200km rijd zal een ander advies krijgen voor banden dan iemand die kortere stukken rijd of niet veel gebruik maakt van de auto. Ook voeren we reparaties uit.

APK keuringen

Wij zijn een RDW erkend universeel garage bedrijf. Voor keuringen aan uw diesel of benzine voertuig kunt u bij ons terecht.

motorrevisies

Ook motorrevisie valt onder onze specialiteiten. Alle voortkomende problematiek kunnen wij deskundig voor uw verhelpen.

Winter check

Veel bedrijven promoten een winter check.. Maar wat houd het precies in en wat wordt er voor u gedaan? Wij bieden duidelijke uitleg en services zodat u veilig de weg op kunt.