Over wie wij zijn,

 

Wij houden van wat wij doen!

Na jarenlang in dienst geweest te zijn als eerste monteur/ apk-keurmeester wilde ik wat anders. Het was een beetje zoeken want het werk zelf vond en vind ik nog steeds erg leuk om te doen en haal er veel voldoening uit. Het is een beroep waar geen dag hetzelfde is en je altijd voor nieuwe situaties komt te staan. Wij wilden meer groeien en bekijken wat er allemaal verder te ontdekken is.  Zo was voor ons de meest logische stap om zelf een onderneming te starten.  Inmiddels zijn we al 6 jaar actief en gaat het ontzettend goed.

  • We zijn een erkend leerbedrijf.
  • Hebben onze certificering voor APK op onze locatie en nog meerdere RDW-certificeringen.
  • Zijn erkend voor airco-onderhoud.

Voor alle reparaties kunt u bij ons terecht. We doen laswerkzaamheden. Bieden bandenservice aan, zo kunt u goede en vooral ook eerlijke advies krijgen wat het beste bij uw situatie past. We denken graag mee met onze klanten.  En uiteraard staan wij altijd open voor uw feedback. 

Dus of u nou komt voor een lekke band of een nieuwe accu, een motorrevisie, grote of kleine onderhoud aan uw voertuig. Bij ons bent u aan het juiste adres.

Damian Cieszynski

Heeft jaren lang ervaring opgedaan als eerste monteur / apk-keurmeester. En heeft diverse certificeringen op zijn naam staan. Bovendien diverse opleidingen gedaan waardoor hij nu een erkend leermeester is.

Randi Szekula-Cieszynski

Randi is onze aanspreekpunt voor diverse zaken op kantoor en verzorgd onze administratie. Voor afspraken of informatie over onze werkwijze kunt u ook altijd bij haar terecht. Daarbij onderhoud ze ook onze socialmedia